Siirry suoraan sisältöön

Juhlat ja tilaisuudet

1900-luvun hengessä entisöity Mannilan Kartano on ylellinen kokous- ja juhlatila vuokrakäyttöön Saarijärvellä Keski-Suomessa. Rakennus ja ympäröivä piha sekä metsä myötäilevät historian havinaa ja antavat ihanteelliset puitteet juhlille. 

 

Tilat
Tarjoamme tiloja pienistä keskisuuriin tilaisuuksiin, joissa on maksimissaan 80 istumapaikkaa. Vaikka rakennuksen keittiötä vielä rakennetaan, olemme järjestäneet tilapäisratkaisut ruokien säilytykseen ja esille laittoon.
Loppujen tilojen valmistuttua istumapaikkoja on lähes 100 henkilölle.
WC-tiloja on yhteensä kolme, joista yksi on myös liikuntarajoitteiselle. Tarjoamme yhteensä kolme wc-tilaa, joista yksi on suunniteltu myös liikuntarajoitteiseille. Lisäksi kesäaikana käytettävissänne on nostalgiahenkinen ulkohuussi.

Piha
Piha noin 6000 m2, joka on varauksen myötä käytettävissä. Pihalle voi tuoda oman paviljongin tai teltan. Vuoden 2024 kesäkuusta alkaen käytettävissä on myös aittarakennuksessa oleva tila esimerkiksi tanssipaikaksi.

Catering / keittiö
Tilaisuuksiin voi tuoda omavalintaisen pitopalvelun juomineen. Keittiötilat eivät ole vielä käytettävissä.

Majoitus
Rakennuksessa ei ole tällä hetkellä sauna- tai majoitusmahdollisuutta. Lähimpiä majoituspaikkoja löytyy Saarijärven keskustasta ja lähialueelta. 

Kartano on aivan Saarijärven keskustan kupeessa, ydinkeskustaan noin 1 kilometri. Lähimpinä kaupunkeina Äänekoski noin 35 km ja Jyväskylä noin 70 km.

Keltainen juhlakattaus

Kysy tarjousta omannäköisiisi juhliin osoitteesta ville.rosti@gmail.com tai hannele.rosti@gmail.com